препоръчани: Плетене | клюки за известните | монтана | новини | радио | HTML5 Hidden Object games
Кулинарна изложба във Враца
Автор Кулинар   
11.03.2009
Кулинарна изложба в клуба на инвалидите във ВрацаВ Клуба на инвалидите във Враца в 10 часа на 9 март стратира кулинарна изложба. Тя е подредена в чест на две дати – 8 март и 20-годишнината от създването на Съюза на инвалидите в България.
По покана на Клуба на хората с увреждания в 7-членното оценяващо жури влязоха и двама представители на Областна администрация – Враца. От името на областния управител д-р Антонио Георгиев те отправиха привествие към хората и честитиха двата повода. Председател на журито беше зам.-кметът по здравеопазване и социални дейности д-р Слави Георгиев.
Инициативата за кулинарната изложба и приготвянето на ястията е изцяло на Клуба на хората с увреждания във Враца. Журито единодушно се съгласи 17-те участващи в надпреварата гостби и сладкиши да бъдат обособени в три категории – „Предястие, „Основно ястие” и „Десерти”.
Сили в говарството премериха общо 11 човека. В категория „Предястия” първото място достойно взе Анна Николова. В категория „Основно ястие” с нейната пролетна коприва категорично беше отличена Атанаска Дацова. Ненадминат в уменията си да приговя десерти и сладкиши се оказа Венелин Вълков. С тайната си рецепта за домашен кекс той измъкна изпод носовете на дамите първото място в категория десерти. Това е поредното доказателство, че най-добрите кулинари са мъжете, коментираха жените и искрено му честитиха първото място. Жасмина Баръмова пък грабна специалното отличие за дизайн. Поощиртелната награда отиде при нея за оргинално подреждане на печено кърначе
 
Готварски Рецепти arrow Събития arrow Кулинарна изложба във Враца
Генериране на страницата: 0.0273 секунди